jouw publiek raken, vermaken en hun code kraken? boek mij als spreker!

"Viva La Vida is een ode aan het leven en een ode aan Colombia!"

In mijn lezing VIVA LA VIDA  neem je mee op reis door Colombia waar ik met mijn twee beste vriendinnen iets meemaak wat ons leven voorgoed verandert. Heftige en ‘life changing’ gebeurtenissen wisselen zich af met grappige anekdotes, muziek en (verborgen) boodschappen die je raken.

Het hoofdthema van mijn lezing in een Latino jasje, is VERTROUWEN hebben dat je de uitdagingen en hindernissen die op je pad komen, aankanJe bent namelijk extreem veerkrachtig. Niet alleen onder de meest extreme omstandigheden, maar ook tijdens de dagelijkse dosis stress die je ervaart. We hebben allemaal een ingebouwd ‘ design for succes’, maar doordat we onze gedachten constant de regie geven, werkt dit systeem meestal lang niet naar behoren. En dat is zacht uitgedrukt…

Zodra je in balans bent – of eigenlijk in je ‘default modus’ krijg je voortdurend inzichten en ideeën hoe om te gaan met alle uitdagingen en veranderingen die op je pad komen. Wat we ons vaak niet beseffen, is dat we slechts een gedachte verwijderd zijn van deze balans ofwel een totaal andere realiteit. En we niet nog eens tientallen zelfhulpboeken hoeven lezen voordat we kunnen dealen met wat er op ons pad verschijnt…Of voordat we onze dromen verwezenlijken.

 

Tijdens mijn reis door Colombia werden mijn twee beste vriendinnen, mijn zoon in spe en ikzelf allemaal met de dood geconfronteerd binnen nog geen drie weken en ook nog eens op verschillende manieren. Toch was daar temidden van het drama waar ik in beland was, een diep gevoel van vertrouwen dat het op de een of andere manier wel weer goed zou komen. En zo niet, dan alsnog.

De volledige versie van Viva La Vida duurt 75 minuten, maar ik kan mijn verhaal ook in 60, 45, 30 of zelfs 15 minuten brengen.

Ik kan uiteraard ook inspelen op de thema’s van jouw organisatie, team of evenement. Zelf vier ik het leven namelijk graag door steeds weer te creëren en improviseren:-)

Zin om samen te sparren over hoe mijn verhaal kan bijdragen aan jouw medewerkers, organisatie of event?

 

"Viva La Vida is meeslepend, inspirerend en heel persoonlijk. Sonja nam me helemaal mee in een bizar verhaal op een bijzondere en authentieke manier. Zeker een aanrader! Vergeet je zakdoek niet voor voor een lach en een traan..."
"Als geboren Colombiaan schrok ik toen ik het woord "Colombia" kreeg te horen. Het komt zo vaak negatief in het nieuws in Nederland. Echter, het werd een ontzettend positief verhaal over notabene ook nog mijn geboortestad! Verbinden is het mooiste wat er is en Sonja imagineert met haar optreden het onmogelijke..."
Luís Carlos Vogels
Eigenaar PaísaNL Import & Export
"Eerlijk, oprecht en vanuit het hart. Sonja weet met haar verhaal te raken en te inspireren. Vier het leven en zelfs een grijze wereld wordt rooskleuriger als je het door een mooie bril bekijkt zoals Sonja dat kan."
"Sonja neemt je in haar voorstelling mee op avontuur in Colombia en door het leven. Ze deelt haar eigen levenslessen op boeiende, humoristische en ontroerende wijze en laat je achter met inspiratie om meer uit jezelf en je leven te halen."
Jojanneke
"Enorm trots op deze prachtige krachtvrouw die zich kwetsbaar opstelde & van haar DRAMA haar DHARMA gecreëerd heeft🙏🏼. Wat een talent heb je om het zo boeiend en vol humor te brengen!"
"Inspirerend en ontroerend. Sonja zorgt ervoor dat het publiek op het puntje van de stoel zit en geeft veel stof tot nadenken...."
Raquel Bouma
Projectmanager - Gemeente A'dam
"Inspirerend, ontroerend en confronterend! Deze voorstelling zet je aan het denken, een absolute aanrader!"
Ellen Carpay
"De voorstelling van Sonja grijpt mensen aan, met de nodige humor weet zij heftige gebeurtenissen lucht in te blazen en te relativeren. Het is verfrissend hoe zij zaken een positieve wending kan geven. Een echte aanrader!!!"
Sanne Langens
Stadsgids Amsterdam & Coach