BOEK EEN GRATIS 'STORY TO GLORY' CLARITY CALL!

Wat goed dat je op het punt staat om een 'Story to Glory' Clarity Call aan te vragen! Alleen deze call gaat je al zoveel brengen en is de 1e stap richting het ownen van het podium met jouw TEDx-waardige talk!

Ik wil de 45 minuten die we samen hebben zo optimaal mogelijk gebruiken, zodat jij je echt gehoord voelt tijdens onze sessie.

Want je hebt een verhaal en een boodschap (ook al is die misschien nog niet helemaal helder) en uit ervaring weet ik dat de tijd die we hebben zo om is. Dus ik wil me zo goed mogelijk voorbereiden, zodat ik alle ruimte voor je heb.

Want alles begint met je gehoord voelen. Dat is uiteindelijk ook wat je wil bij een groter publiek! Hoe spannend ook, laten we klein beginnen;-)

Vandaar dat ik je wil vragen onderstaand formulier naar mij te verzenden voordat je een call in mijn agenda boekt. Op die manier kom ik er ook achter of je ook daadwerkelijk de urgentie voelt om het podium te pakken. Of je mij nou aanhaakt of iemand anders, een TEDx-waardige talk neerzetten is nou eenmaal een intens, maar ook een heel mooi proces. Het vraagt een bepaalde mate van commitment 🙂

BOEK JOUW CALL DIRECT IN MIJN AGENDA!

In deze gratis sessie help ik jou tot de kern van jouw expertise en boodschap door te dringen, zodat je het vertrouwen krijgt dat jouw verhaal er toe doet en je hier impact mee kunt maken! 

We tasten af jouw verhaal zich op dit moment leent om omgegoten te worden in een TEDx-waardige talk of dat er eerst nog iets voor nodig is. Het kan ook zijn dat je er nog niet klaar voor bent of dat je een bepaalde urgentie mist.

Als dat zo is, zal ik dat eerlijk zeggen. 

Of je uiteindelijk besluit om mijn verdere hulp in te schakelen of niet, je gaat hoe dan ook veel waarde uit deze sessie halen.

Submit