BEKIJK DE REPLAY VAN HET 'STORY TO GLORY' LIVESTREAM PODIUMEVENT!

Op zondagmiddag 7 februari deelden vier prachtige & krachtige vrouwen hun bijzondere verhaal tijdens het  ‘Story to Glory’ Livestream Podiumevent.

Babette, Brit, Fiona en Lien pakten het podium met een boodschap die zó als hun missie voelt, dat ze zich zowel in het brengen van hun talk als de weg ernaartoe, kwetsbaar en tegelijkertijd oersterk op (hebben) durven stellen.

Als hun sprekerscoach, maar ook als mens, ben ik megatrots en diepgeraakt door de diepgang die zij met mij en het publiek gedeeld hebben. We hebben allemaal een kijkje mogen nemen in hun kern: in hun diepste pijn, maar ook in hun diepste verlangens.

Waar zouden we staan als nog nooit iemand zijn stem had laten horen? Deze vrouwen durven hun waarheid te delen. En dat is juist nu, zo nodig. Al raken ze slechts één iemand, dan is hun missie al geslaagd. 

Het podium durven pakken met jouw eigen verhaal én boodschap is lifechanging. Al sta je slechts 15 minuten op het podium, het proces ernaar toe is er een van vallen en opstaan. Ik heb de vrouwen in mijn ‘Story to Glory’ – traject enorme shifts zien maken, die ik ook herken van mijn eigen journey richting het podium.

Ga je mee op reis met mijn ‘speakers in crime’?

You won’t regret it 🙂