OVER MIJ

Vier jaar geleden heb ik een aantal heftige en intense dingen meegemaakt tijdens mijn reis door Colombia met mijn twee beste vriendinnen.
Inmiddels heb ik dit drama omgevormd tot mijn dharma. Dharma is een ander woord voor passie of purpose.
Nog geen twee jaar geleden heb ik vanuit een diep gevoel van vertrouwen mijn vaste baan als Arbeidsmarktcommunicatie Adviseur opgezegd, omdat iets in me zei dat dit hét juiste pad was. Door alles wat ik heb meegemaakt, durf ik eindelijk mijn hart te volgen en voor mijn dromen te gaan.
Het is mijn droom om zoveel mogelijk mensen te inspireren – en wellicht zelfs te transformeren – met mijn verhaal.
Stiekem vind ik het misschien nog wel leuker om jou te helpen met jouw verhaal. Het was Lisa Portengen die mij hielp om mijn verhaal om te zetten in een inspirerende lezing en inmiddels werken we al ruim 2 jaar samen in het coachen van andere vrouwen met hun verhaal.
Ik geloof er heilig in dat je met het ontsluiten van jouw eigen verhaal, jezelf toestemming geeft er te mogen zijn. Diep van binnen hebben we allemaal hetzelfde verlangen: gezien worden. Door jouw verhaal een plek op het podium te geven, neem je letterlijk plek in. Je creëert ruimte om jezelf te zien in al je facetten. En daarmee geef je jouw publiek een vrijbrief om hetzelfde te doen. Dan maak je pas impact. Dat is onvermijdelijk! 
Uiteraard kom ik ook hindernissen tegen in mijn prille ondernemersbestaan. Het is een reis die ik aan het maken ben en ondanks de hobbels en onzekerheid, is het vertrouwen dat ik heb nog altijd zoveel groter dan de angst die ik voel…
 
Kom op, ik was er bijna niet meer geweest…het proces waar ik nu doorheen ga is echt ‘ peanuts’….Natuurlijk raak ik zelf ook regelmatig gevangen in mijn eigen hersenspinsels..
En steeds vaker, luister ik er gewoon niet meer naar. En dan ontstaan er de diepste inzichten en de meest innoverende ideeën:-) 
Ik geef je graag mee dat je het leven mag vieren. Je weet namelijk nooit hoe de dag van morgen eruit ziet. Ik wil niets liever dan dat je beseft hoe (veer)krachtig je als mens bent.
 Je wordt hoe dan ook geraakt en wat je ermee doet is geheel aan jou:-)