STRAAL MET JOUW VERHAAL

Sta binnen 4 maanden stralend en vol zelfvertrouwen op het podium en maak impact op de wereld met jouw krachtige verhaal!

‘Ik ben in Colombia en krijg ineens heftige buikpijn. Ik sta op het punt om flauw te vallen en haast me naar het ziekenhuis. Hier blijkt dat ik interne bloedingen heb en een buitenbaarmoederlijke zwangerschap ervaar. Hierdoor sterft één van de twee kindjes die ik zou baren. Vol verdriet en moeheid blijf ik rusten in het hotel, terwijl mijn vriendinnen op pad gaan in Colombia. Waarna ik vervolgens gebeld word met de informatie dat de bus waar ze mee reisden, in een ravijn is gestort! Gelukkig waren mijn vriendinnen ongedeerd, maar de dood kwam zo voor ons allemaal wel erg dichtbij. Doordat iedereen de heftige gebeurtenissen overleefde, kreeg ik juist weer vertrouwen in het leven. ‘

Zo start mijn verhaal ‘Viva la Vida,’ dat ik inmiddels al meerdere malen heb mogen vertellen voor volle zalen. Omdat ik me vlak voor de levensbedreigende operatie die ik moest ondergaan in Medellin, besefte dat ik er nog lang niet klaar voor was om het loodje te leggen en mijn dromen achterna wilde gaan. Ik voelde de roeping om mijn verhaal te delen met anderen en een ode aan het leven te brengen met mijn verhaal over zichtbaarheid en kwetsbaarheid. Misschien heb jij ook wel iets heftigs of moois of fantastisch meegemaakt wat je met meer mensen wilt delen, maar durf je die stap nog niet te zetten. Of vind je het spannend om op een podium te staan. Dat begrijp ik als geen ander.

Toen ik startte met het delen van mijn verhaal, gierden de zenuwen door mijn lijf. Misschien ben jij wel bang voor vervelende reacties of heb je de angst dat niemand op jouw verhaal zit te wachten. Of je weet simpelweg niet waar te starten, maar voelt wel een enorme drive om jouw verhaal te gaan delen op een podium. Ik snap je helemaal. Ik werk namelijk iedere maand met vrouwen die het lastig vinden om voor hun verhaal te gaan staan, maar wel de uitdaging aangaan.

Want hoe zou jij je voelen als je binnen 3 maanden stralend en vol zelfvertrouwen op een podium staat met een groot publiek om naar je verhaal te luisteren? Wanneer je jezelf bevrijd hebt van de angst voor oordelen van anderen en de negatieve gedachten over jezelf? Zodat jij anderen kunt gaan inspireren en impact kunt gaan maken met jouw verhaal, omdat je voelt dat je dit moet doen en je hier daadwerkelijk de levens van anderen mee kunt veranderen? 

Dit is ook voor jou mogelijk. Na zelf meerdere keren op het podium gestaan te hebben, kwam ik erachter hoe bevrijdend het voelde om mijn verhaal te vertellen. Ik merkte drie belangrijke veranderingen in mijzelf op: 

  • ik gaf mijn stem en missie letterlijk de ruimte om gehoord en gezien te worden, zodat ik voelde dat ik er 100% mocht zijn.

 

  • Ik voelde mezelf trots en ‘on top of the world’ vol hernieuwd zelfvertrouwen. 

 

  • Ik kreeg een enorme drive van deze oprechte verbinding met anderen en ging weer voelen en vertellen vanuit mijn hart. 

En dat alleen door het lef te hebben om mijn podium te pakken en mee te doen aan een traject bij een coach waarin ik mijn verhaal in één keer op papier zette in de vorm van een inspirerende lezing. Laat mij je helpen om je ook ‘on top of the world’ te voelen en bevrijd jezelf!

Ik nodig je hierbij graag uit voor mijn exclusieve

STRAAL MET JOUW VERHAAL – TRAJECT

waar jij binnen 3 maanden een TED X -waardige talk in elkaar draait, waarmee je ook daadwerkelijk op het podium gaat staan! Dit doe je niet alleen, maar samen met een groep ambitieuze en bewuste vrouwelijke ondernemers die de innerlijke drive voelen om succesvol spreker te worden. Zij supporten jou op ieder vlak, zodat jij impact kunt gaan maken met jouw boodschap én als de expert wordt gezien binnen jouw branche.

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

5 MASTERCLASSES VAN DE ALLERBESTE STAGE SAGES MET AANSLUITENDE 'SPEECH CREATIE' SESSIES

Er zijn 5 live dagen in een fijne en inspirerende huiskamersetting in Amsterdam. In de ochtend krijg je een Masterclass van een gerenommeerde expert uit het sprekersvak én 's middags ga je gelijk toepassen wat je hebt geleerd door het met behulp van mij als jouw Story Coach te verwerken in jouw speech en ermee te oefenen.

3 ONLINE GROEPSCOACHING SESSIES

Ik organiseer 3 groepscoaching sessies online, waarin we samenkomen met 6 á 10 bewuste fempreneurs en je van mij en de andere dames feedback ontvangt op (een stuk uit) jouw speech en waar je al je vragen en dilemma's aan zowel mij als de groep kunt voorleggen. Zodra je begint met het creeeren van jouw lezing, kan er namelijk van alles los komen. Zowel in positieve als negatieve zin. Soms zit je misschien even vast of heb je ineens een inzicht die je wellicht wilt verwerken in jouw speech. Dan ben ik er samen met onze tribe om jou verder te helpen.

EEN EXCLUSIEVE EEN-OP-EEN STORY
COACHING SESSIE OM JE EEN SPEECH KICKSTART TE GEVEN

Je krijgt 1 exclusieve een-op-een story coaching sessie met mij online, waarin ik samen met jou de hoofdboodschap van jouw speech kristalhelder krijg en ik je tal van tips aanreik over een goede opbouw van jouw speechl, zodat het bij iedereen blijft hangen.

EEN GRAND FINALE WAARIN JE JOUW LEZING IN TED -TALK VORM, BRENGT AAN EEN ECHT PUBLIE

Als klap op de vuurpijl komt er een Grand Finale waar je de door een TED X Coach geregisseerde kern van jouw lezing in 8 á 10 minuten, samen met de jouw 'speakers in crime,' brengt aan een live publiek in een voor jou vertrouwde, huiselijke en inspirerende setting.

EEN BROEDPLAATS MET EEN HEEL BIJZONDER VERHAAL IN EEN HUISKAMER-ACHTIGE SETTING WAAR JE CREATIVITEIT ALS VANZELF GAAT STROMEN. EN JEN JE JE DOOR DE FIJNE, VEILIGE EN WARME SFEER, ALS EEN VIS IN HET WATER VOELT

EEN BROEDPLAATS MET EEN HEEL BIJZONDER VERHAAL IN EEN HUISKAMER-ACHTIGE SETTING WAAR JE CREATIVITEIT ALS VANZELF GAAT STROMEN. EN JEN JE JE DOOR DE FIJNE, VEILIGE EN WARME SFEER, ALS EEN VIS IN HET WATER VOELT

We komen 6 keer bij elkaar bij broedplaats Mid-West in Amsterdam, in een creatieve, huiskamer-achtige doch professionele setting. Iedere live dag bestaat uit een empowering Masterclass van ongeveer 3 uur, gegeven door mijzelf en/of iemand uit mijn netwerk van sprekercoaches, stemspecialisten, theatermakers, sprekers, performers en andere powervrouwen uit de impactvolle wereld die ‘PUBIC SPEAKING’ heet.

 De andere helft van de dag ga je ter plekke aan de slag met het creëren van jouw lezing terwijl ik er ben om je te coachen en regisseren. Je leert juist heel veel van elkaar op zo’n dag! Als GRAND FINALE pakken we letterlijk het podium met een verkorte en TED-waardige versie van onze speech waarbij al onze vrienden, familie, connecties en kennissen welkom zijn! NB: Alleen degenen bij wie je comfortabel voelt natuurlijk;-)